Een letstart website bestaat eigenlijk net als een tabel uit rijen en kolommen. De rijen staan onder elkaar en binnen een rij kunnen er eenvoudig kolommen aangemaakt, verwijdert, groter en kleiner gemaakt worden. Aan een kolom kunnen weer inhoudsblokken toegevoegd worden.

Kolom breder en smaller maken

De breedte van een kolom kan eenvoudig worden aangepast. Als eerst moet je de rij selecteren waarvan je de kolommen wilt aanpassen. Dit kun je doen door er op te klikken. Vervolgens zal er een blauwe lijn rondom de kolommen verschijnen. Tussen de kolommen verticaal in het midden zal ook een schuifknop zichtbaar zijn. Wanneer je deze knop ingedrukt houdt zie je de breedte in percentages. Als je deze vervolgens naar links of rechts beweegt zal de breedte van de aangelegen kolommen veranderen.

Beheren van kolommen afbeelding 2

Kolom toevoegen

Het is ook mogelijk om een kolom toe te voegen. Wanneer de rij is geselecteerd verschijnen er twee plus knoppen aan de linker en rechter kant. Als je op één van deze van deze knoppen klikt dan wordt er een kolom toegevoegd aan de gekozen kant.

Beheren van kolommen afbeelding 4

Kolom verwijderen

Aan de rechter onderkant van de kolom is een klein blauw vierkantje met een wit prullenbak icoontje zichtbaar. Wanneer je klikt op dit icoontje zal de betreffende kolom inclusief inhoud blokken worden verwijderd.

Beheren van kolommen afbeelding 6

Kolom verplaatsen

Aan de rechter bovenkant van de kolom is een ook een blauw vierkantje zichtbaar. Door te slepen kan je de plek van de kolom bepalen.

Beheren van kolommen afbeelding 8
Gerelateerde blogposts
die je misschien interessant vindt.
Over Bram Wiepjes
Bram Wiepjes

Kritisch en met een analytische blik ontwikkelt Bram aan de Letstart applicatie en beheert hij de servers. Gebruikmakend van de nieuwste technieken van Django en Angular.js optimaliseert hij de werking van Letstart en met behulp van testdriven development, continuous integration en continuous delivery garandeert hij altijd een stabiel snel platform voor onze klanten.

Meteen starten.

Wil je ook gebruik maken van de krachtigste oplossing om zelf je site te bouwen? Meld je dan meteen aan, je kunt het op elk moment weer stopzetten!

Of meld je eenvoudig aan met je Social Media account.

Als je op aanmelden klikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden