Naast onze livegang in de maand Augustus hebben we ook alweer veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Letstart. We hebben twee inhoudsblokken toegevoegd, deze kunnen weer aan je website worden toegevoegd. Ook hebben we twee nieuwe templates ontworpen en vier nieuwe tutorials geschreven inclusief voorbeeldanimaties.

Blokken

Begin van de maand hebben we een HTMLcode blok toegevoegd. Met dit blok kun je op een plek naar keuze HTMLcode toevoegen. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld een widget van een externe partij op je site wil plaatsen of een Google Adsense code.

Ook heb je nu de mogelijkheid om meerdere social media iconen naast elkaar toe te voegen. Deze iconen zijn net zo makkelijk te stylen als een normaal icoon. In een eenvoudig overzicht kun je de links voor de betreffende pagina’s toevoegen.

Updates maand augustus afbeelding 2

Startontwerpen

Mogelijk heb je de startontwerpen Photography en Architect er al bij zien staan. Deze ontwerpen zijn in de maand Augustus toegevoegd en kan je direct gebruiken bij het installeren van je nieuwe website.

Tutorials

Om onze ondersteuning pagina uit te breiden hebben we vier nieuwe tutorials toegevoegd. Op de ondersteuning pagina onder “Pro Tips” vindt je duidelijke pagina’s die een functie of handeling in Letstart uitleggen. Als er een handeling wordt beschreven dan staat er altijd een kort filmpje die deze handeling voor doet.

Letstart Compleet

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we Letstart Compleet toegevoegd. Met deze dienst hoef je nog minder te doen! Wij bouwen namelijk jouw website voor een eenmalig bedrag. Dit kan op basis van een startontwerp, maar een maatwerk ontwerp is ook mogelijk. Letstart Compleet is eenvoudig aan te vragen via het formulier op de pagina.

Optimalisaties

Snellere websites

We hebben een cachingtechniek geïmplementeerd wat er voor zorgt dat jouw website nog sneller laadt en waardoor je dus ook hoger in google komt te staan. Wanneer een pagina van jouw website geladen wordt dan gebeurt er heel veel op de achtergrond. Het systeem gaat alle rijen, kolommen en blokken op de juiste plek zetten. Met een cachingsysteem wordt dit opgeslagen en de volgende keer opnieuw gebruikt. Hierdoor zal jouw website veel sneller geladen worden.

Kopiëren van pagina’s

Het kan voorkomen dat je een pagina hebt gemaakt of dat er een mooie pagina in je startontwerp zit die je graag ook als basis voor een andere pagina wilt gebruiken. Het is vanaf nu mogelijk een hele pagina te kopiëren.

Updates maand augustus afbeelding 4

Paypal

De mogelijkheid om je facturen via iDEAL te betalen zat al in Letstart, maar om je nog beter van dienst te zijn kan je nu ook met Paypal betalen!

Afstanden rijen en kolommen

Na een gebruikersvriendelijkheidstest zijn we tot de conclusie gekomen dat de onder- en boven afstand van een rij niet eenvoudig te beheren is. Daarom hebben we dit door middel van drag-and- drop (slepen en loslaten) verbeterd. Probeer het zelf eens uit, we horen graag wat je er van vindt.

Updates maand augustus afbeelding 6
Gerelateerde blogposts
die je misschien interessant vindt.
Over Bram Wiepjes
Bram Wiepjes

Kritisch en met een analytische blik ontwikkelt Bram aan de Letstart applicatie en beheert hij de servers. Gebruikmakend van de nieuwste technieken van Django en Angular.js optimaliseert hij de werking van Letstart en met behulp van testdriven development, continuous integration en continuous delivery garandeert hij altijd een stabiel snel platform voor onze klanten.

Meteen starten.

Wil je ook gebruik maken van de krachtigste oplossing om zelf je site te bouwen? Meld je dan meteen aan, je kunt het op elk moment weer stopzetten!

Of meld je eenvoudig aan met je Social Media account.

Als je op aanmelden klikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden