De mooiste sites, volledig
responsive, helemaal zelf gebouwd.

Letstart is speciaal ontwikkeld voor gewone mensen die zelf hun website willen bouwen zonder technische kennis. Ontdek alle eigenschappen hieronder of bekijk onze introductiefilm die je snel de basics uitlegt.

Letstart is de makkelijkste manier om zelf je eigen website te maken

Je hoeft zelf geen regel code te schrijven. Onze intuïtieve editor is zo eenvoudig dat iedereen ermee kan werken. Met een paar klikken heb je al snel een mooi begin van je site gebouwd.

Ons systeem zorgt voor alle techniek zodat jij je kan concentreren op het ontwerp en de inhoud. Alle sites werken uiteraard perfect op mobiel en tablet. Kies uit onze moderne startontwerpen of begin helemaal vanaf de basis.

letstart editor voorbeeld animatie
letstart voorbeeld afbeeldingen kiezer

Bouw volwaardige websites vanaf de basis of kies een van onze moderne startontwerpen.

Letstart biedt je een keuzevrijheid die andere tools je niet bieden in combinatie met een ongekend gebruiksgemak. Met Letstart kan je je nieuwe site helemaal zo bouwen als jij in gedachten hebt. Dat kan op basis van een onze moderne startontwerpen of gewoon helemaal vanaf de basis. Bepaal zelf waar jouw voorkeur ligt en ga ermee aan de slag.

In tegenstelling tot andere systemen is je startontwerp slechts een beginpunt dat je kunt aanpassen en herschikken totdat je bent waar je zijn wil. Het is een opstapje voor het ontwerp, maar je kunt er ook voor kiezen om helemaal vanaf de basis te beginnen.

iphone en ipad

Iedere Letstart site is altijd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets en desktops.

Daar zorgt ons systeem automatisch voor. Alle code wordt van de grond op geoptimaliseerd voor een ideale weergave op mobiele apparaten. Daarbij houden we uiteraard streng rekening met de geldende regels voor usability, ook wel de gebruiksvriendelijkheid van een website. Daarnaast hanteren we natuurlijk de regels van Google en de daaraan gerelateerde SEO eisen.

Een Letstart site laadt snel, de afbeeldingen worden geoptimaliseerd voor telefoonweergave en werkt altijd soepel.

servers

Iedere Letstart website draait op een supersnel hightech hostingplatform

Dat zorgt ervoor dat je site snel wordt weergegeven straks aan bezoekers, zodat ze niet hoeven te wachten op het laden van je Letstart site. Voor iedere seconde die een site langer laadt haken 7% van de bezoekers af, dus snelheid is van groot belang. Ons hightech platform zorgt zowel voor een snelle website als voor een snelle editor die je eenvoudig kunt bedienen vanaf je laptop, pc of tablet. Ons hostingplatform is voorzien van de laatste technologie op het gebied van data-beveiliging dus al je gegevens zijn veilig bij ons. Alle Letstart sites worden ook regelmatig gebackupt zodat je daar niet over na hoeft te denken.

Ons hostingplatform zorgt ook voor je e-mail afhandeling. Standaard krijg je bij je Letstart account 3 e-mailboxen van maar liefst 5 GB per stuk, dus voldoende ruimte om duizenden mails in op te slaan. Onze virusscanners en spamfilters zorgen dat je mail zo schoon mogelijk blijft.

Meteen starten.

Wil je ook gebruik maken van de krachtigste oplossing om zelf je site te bouwen? Meld je dan meteen aan, je kunt het op elk moment weer stopzetten!

Of meld je eenvoudig aan met je Social Media account.

Als je op aanmelden klikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden