Een ander startontwerp installeren door Bram Wiepjes - 7 juli 2016

Je bent bezig met je website, maar besluit om het helemaal anders aan te pakken. Een frisse start met een ander, of het zelfde, startontwerp is dan waarschijnlijk gewenst.

Startontwerp al gekozen

Omdat je al eerder een startontwerp hebt gekozen is het welkomstscherm veranderd. Via het welkomstscherm is het nu niet meer mogelijk om een startontwerp te kiezen, maar wees gerust! Navigeer in het linker zijmenu naar het dashboard. Klik vervolgens op “Instellingen” en daarna op “Startontwerpen”. Je zal hier nu een overzicht zien van alle beschikbare startontwerpen. Als je een startontwerp in detail wilt bekijken kan je hier klikken. Na het klikken krijg je een grote afbeelding te zien en een aantal opties. Klik op “Voorbeeld bekijken” om de voorbeeldwebsite van het startontwerp te bekijken. Wanneer je het startontwerp gevonden hebt kun je op “Template installeren” klikken. Je startontwerp zal nu gelijk ingeladen worden.

Een ander startontwerp installeren afbeelding 2

Toch nog terug

Wanneer je spijt hebt van je keuze en je wilt graag je oude ontwerp weer terug dan is dit nog mogelijk. Navigeer naar het dashboard en klik op “Pagina’s”. Klik op de drie puntjes in het lichtblauwe kader aan de rechterkant. Klik vervolgens op “Andere versie”. Hier is een overzicht zichtbaar van de 20 laatst opgeslagen versies. Bovenin zul je de versie “Startontwerp gekozen” zien. Wat we willen is de versie die vóór het nieuwe startontwerp bestond in de editor inladen. Klik dus op de knop “In editor laden” van de versie die meteen onder “Startontwerp gekozen” staat. Op die manier ga je terug naar de versie voor het nieuwe startontwerp.

Een ander startontwerp installeren afbeelding 4
Gerelateerde blogposts
die je misschien interessant vindt.
Over Bram Wiepjes
Bram Wiepjes

Kritisch en met een analytische blik ontwikkelt Bram aan de Letstart applicatie en beheert hij de servers. Gebruikmakend van de nieuwste technieken van Django en Angular.js optimaliseert hij de werking van Letstart en met behulp van testdriven development, continuous integration en continuous delivery garandeert hij altijd een stabiel snel platform voor onze klanten.

Meteen starten.

Wil je ook gebruik maken van de krachtigste oplossing om zelf je site te bouwen? Meld je dan meteen aan, je kunt het op elk moment weer stopzetten!

Of meld je eenvoudig aan met je Social Media account.

Als je op aanmelden klikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden