Gratis stockfoto's zoeken bij Pixabay door Bram Wiepjes - 13 juli 2016

Niet alle afbeeldingen die op internet zijn te vinden mag je op je website plaatsen. Via sites als istockphoto.com kan het soms best duur zijn om de juiste foto te kopen. Bij Letstart hebben we een koppeling met Pixabay geïntegreerd. Hiermee kan je de afbeeldingen direct downloaden naar de editor van je website.

Afbeeldingen zoeken

Open de afbeelding popup door op een afbeelding invoerveld te klikken. Klik vervolgens op de plus knop rechts onderin. Er verschijnen nu een aantal opties. Klik op “gratis stockfoto”. Voer in het zoekveld de zoekwoorden van je afbeelding in bijvoorbeeld “bloemen”. Het kan voorkomen dat de afbeelding die je zoekt niet tussen de resultaten staat. In sommige gevallen heeft het nut om je zoekwoord in het engels in te voeren. In dit geval zou dat dus 'flowers' zijn.

Gratis stockfoto's zoeken bij Pixabay afbeelding 2

Afbeeldingen selecteren

Omdat het mogelijk is om meerdere afbeeldingen in één keer te downloaden moet je eerst de gewenste afbeeldingen selecteren. Door op een afbeelding te klikken kan je deze selecteren. Alle geselecteerde afbeeldingen verschijnen in de zijbalk van de popup.

Gratis stockfoto's zoeken bij Pixabay afbeelding 4

Afbeeldingen downloaden

Als je tevreden bent met de selectie van je afbeeldingen kun je op de “Geselecteerde foto’s downloaden” knop rechts onderin klikken. De afbeeldingen zullen nu automatisch worden gedownload naar jouw bestanden.

Gratis stockfoto's zoeken bij Pixabay afbeelding 6
Gerelateerde blogposts
die je misschien interessant vindt.
Over Bram Wiepjes
Bram Wiepjes

Kritisch en met een analytische blik ontwikkelt Bram aan de Letstart applicatie en beheert hij de servers. Gebruikmakend van de nieuwste technieken van Django en Angular.js optimaliseert hij de werking van Letstart en met behulp van testdriven development, continuous integration en continuous delivery garandeert hij altijd een stabiel snel platform voor onze klanten.

Meteen starten.

Wil je ook gebruik maken van de krachtigste oplossing om zelf je site te bouwen? Meld je dan meteen aan, je kunt het op elk moment weer stopzetten!

Of meld je eenvoudig aan met je Social Media account.

Als je op aanmelden klikt ga je akkoord met onze algemene voorwaarden